LUNCHMENY

VECKA 03

Utvalda, okomplicerade råvaror av hög kvalitet som är tillagade med kunskap och omsorg.

Resultatet är en välsmakande lunchmeny med klassiska rätter utan att det kostar skjortan.

.. Måndag ..

Helstekt fläskfilé charlemagne

MED skogssvampsås - bearnaise - ärtskott - stekt potatis

panerad fisk

med kall saffrans och pestocremé - potatissellerimos - citron - dill

CAESARSALLAD

DAGENS PASTA

KÖKETS VEGETARISKA ALT.

.. Tisdag ..

rödvinsbrässerad rostbiff

med persiljesmör - skysås - bakad tomat - rostad amulettepotatis

kungsflundrafilé

MED örtagårdssås - kräftstjärtar - syrlig potatisstomp - dillolja

CAESARSALLAD

DAGENS PASTA

KÖKETS VEGETARISKA ALT.

.. ONSDAG ..

Lövbiff black and white

med rödvinsky - bearnaise - frästa haricoverts - råstekt potatis

vitvinspocherad torskfilé 

MED brynt smör - kapris - soltorkad tomat - kokt potatis - dill

CAESARSALLAD

DAGENS PASTA

KÖKETS VEGETARISKA ALT.

.. TORSDAG ..

helstekt fläskytterfilé

med rosmarinsky - grekisk tzatziki - rostad potatis

husets fiskgratäng

MED hummerfond - vitvinssås - dill - parmesan - blåmusslor - potatismos

CAESARSALLAD

DAGENS PASTA

KÖKETS VEGETARISKA ALT.

.. FREDAG ..

wallenbergare

med skirat smör - rårörda lingon - gröna ärtor - potatismos

ångad färsk fisk

med tomatcurrysås - parmesanströssel - örtolja och dillpotatis

CAESARSALLAD

DAGENS PASTA

KÖKETS VEGETARISKA ALT.

Lunch serveras mellan kl 11:00-14:00

Hembakad bröd, smör, lemonad, sallad samt kaffe ingår i lunchen.

Pris: 115 kr

Vi erbjuder även mat för avhämtning. 100 kr !

Bordsbokning telnr  018 12 50 90