LUNCHMENY

VECKA 51

Utvalda, okomplicerade råvaror av hög kvalitet som är tillagade med kunskap och omsorg.

Resultatet är en välsmakande lunchmeny med klassiska rätter utan att det kostar skjortan.

.. MÅNDAG ..

Italiensk färsbiff

MED siciliansk caponata, kryddsmör, rosmarinpotatis och örtskott

koljafilé grenoble

med skirat smör, kapris, rödbetor, pancetta, kokt potatis och dill

CAESARSALLAD

DAGENS PASTA

KÖKETS VEGETARISKA ALT.

.. TISDAG ..

kalvstek

honung och chili glaserad kalvinnanlår med rödvinssås, smörfrästa champinjoner, parmesan bakad tomat och stekt potatis

kungsflundra

MED hummer och saffranssås, handskalade räkor, bruten potatis och dill

CAESARSALLAD

DAGENS PASTA

KÖKETS VEGETARISKA ALT.

.. ONSDAG ..

biffstek

med bearnaise, rödvinssky, baconfräst haricoverts och rostad potatis

husets fiskgratäng

Med hummersås, champinjoner, lagrad parmesan ost, dill och potatismos

CAESARSALLAD

DAGENS PASTA

KÖKETS VEGETARISKA ALT.

.. TORSDAG ..

boeuf bourgignone

med pecorino strössel och tryffelmos

panerad torsk

MED kall lime och räkröra, basilikaolja och potatisstomp

CAESARSALLAD

DAGENS PASTA

KÖKETS VEGETARISKA ALT.

.. FREDAG ..

wallenbergare

med gräddsås, pressgurka, rårörda lingon och potatismos

laxfilé

MED råstekt blomkål, soyabönor, pancetta, stött örtpotatis och citronsmörsås

CAESARSALLAD

DAGENS PASTA

KÖKETS VEGETARISKA ALT.

Lunch serveras mellan kl 11:00-14:00

Hembakad bröd, smör, lemonad, sallad samt kaffe ingår i lunchen.

Pris: 115 kr

Vi erbjuder även mat för avhämtning. 100 kr !

Bordsbokning telnr  018 12 50 90