.. Förätter ..

BRUSCHETTA alla romana 120: -

ROSTAT LANTBRÖD - TÄRNADE TOMATER - BASILIKA - VITLÖK - KALLPRESSAD OLIVOLJA -

 30 MÅN LAGRAD PARMASKINKA (SIMONINI)

CARPACCIO DELLA CASA 150: -

CARPACCIO PÅ LÄTTRÖKT OCH COGNACGRAVAD NÖTINNANLÅR - VÄLLAGRAD PARMESAN - RUCCOLA - CITRON - KRONÄRTSKOCKA - BALSAMICOREDUKTION

ANTIPASTO MITO (2 PERS) 299:-

CHARKUTERIER FRÅN SELEKTERADE REGIONER RUNTOM ITALIEN - ROSTAD BRÖD - KRONÄRTSKOCKA ROMANA - LIGURISKA OLIVER - TRYFFELPECORINO - FIKONHONUNG

bARBABIETOLA gIALLA 130: -

SOTAD GULBETA - HOLLANDAISE PÅ BRYNT SALVIASMÖR - KRISPIG SVARTKÅL - RIKLIGT MED PARMESAN 

Crostini ai funghi 130: -

STEKT LANBRÖD MED MARSALAVIN STUVADE SKOGSSVAMP - VÄSTERBOTTEN OST - RUCCOLA - BALSAMICOREDUKTION


.. Från Sjö och Hav ..

MERLUZZO 290: -

SMÖRSTEKT TORSKRYGG - SKUMMAD CHAMPAGNESÅS - FORELLROM - FRITERAD OSTRONSKIVLING - POTATIS OCH JORDÄRTSKOCKSPURÉ

.. Grill och Spis ..

TOURNEDOS 390: -

GRILLAD OXFILÉ TOURNEDOS (200G) - LÅNGKOKT RÖDVINSSÅS MED ROSTAD VITLÖK - POTATIS OCH PARMESANKROKETTER - FÄRSK TIMJAN

LITTLE ITALY BURGER 195: -

VÅR ITALIENSKA OXBURGARE PÅ GROVMALEN (HÖGREV OCH BACON) - RÖKT MOZZARELLA (SCAMORZA) - PICKLAD LÖKSALLAD - BURGERBULLE - KRISPIGA POMMES - TRYFFEL MAJONNÄS

ITALIENSK GETOSTSALLAD 225:-

ROMANSALLAD - BETOR - HONUNGSGLAZERAD GETOST - KÖRSBÄRSTOMATER - FRITERAD SVARTKÅL - HASSELNÖTTER - FIKON

RISOTTO "PIEMONTESE" (VEG / VEGAN) 205: -

KRÄMIG RISOTTO MED SMÖR- BULJONG- KARLJOHANSVAMP -SKOGSSVAMP -SVART TRYFFELCREMÉ- VÄLLAGRAD PARMIGGIANO REGGIANO 

L´ORO DELLA FORESTA (VEGAN) 220:-

KARLJOHANSVAMPCREME - BETOR - JORDÄRTSKOCKA - ROTSELLERI - SVARTKÅLSCHIPS - SALTADE PISTAGENÖTTER (BRONTE) - CITRON OCH MYNTAGELÉ

.. Pasta ..

Varje dag gör vi vår färska pasta med ingredienser:
färska ägg, tre olika sorterare mjöl från Italien och kärlek som omvandlas till olika typer av pasta i vår pastamaskin. Var och en med sina egna speciella egenskaper. 

Mafaldine della casa 235: -

BRONSVALSAD MAFALDINE - TÄRNAD OXFILE -TRYFFELCREMÉ -MASCARPONE - SKOGSSVAMP - VÄLLAGRAD PARMIGGIANO REGGIANO

LINGUINE ALLA VILLA ROMANA 225: -

VITLÖKSFRÄSTA SCAMPI - ITALIENSK PANCETTA “LUFTTORKAD BACON” - VITT VIN - GRÄDDE - PEPERONCINO - HACKAD PERSILJA SERVERAD MED VÅR HEMGJORDA LINGUINE

CARBONARA 175-

BRONSVALSAD MAFALDINE MED BACON - LÖK - GRÄDDE - SVARTPEPPAR - ÄGGULA - VÄLLAGRAD PARMESAN

POLPETTE 185: -

HANDRULLADE ITALIENSKA KALVFÄRSKÖTTBULLAR MED FÄRSKA ÖRTER - KRYDDIG SAN MARZANO TOMATSÅS - RÖDVIN - SOFRITTO - VÄLLAGRAD PARMESAN

RAVIOLI DELLA NONNA (VEG) 235: -

HUSETS RAVIOLI FYLLD MED RICOTTACREMÉ - SMÄLT SALVIASMÖR - HASSELNÖTTER - BALSAMICOREUDKTION - FRITERAD SALVIA - VÄLLAGRAD PARMIGGIANO REGGIANO

..PIZZA..

Till alla våra pizzor använder vi: 

X Virgin olivolja - fior di latte - Caputomjöl av typen ”00” - naturligt jäst - havssalt.

Alla ingredienser är av 100 procent italienska ursprung

MARGHERITA (VEG) 139: -

SAN MARZANO TOMATER FIOR DI LATTE KÖRSBÄRSTOMATER BASILIKA    VÄLLAGRAD GRANA PADANO

GAMBERI 185: -

SAN MARZANO TOMATER - FIOR DI LATTE - VITLÖK OCH CHILI FRÄSTA SCAMPI -  DILLEMULSION - CITRON - RUCCOLASALLAD

EDESSA 195: -

SAN MARZANO TOMATER - FIOR DI LATTE - LÖK - RÖDVINSMARINERAD OXFILÉ -  DRAGONAIOLI- RUCCOLASALLAD

DIAVOLA 175: -

SAN MARZANO TOMATER - FIOR DI LATTE - VENTRECINA SALAMI - NDUJA CALABRESE SALAMI - RUCCOLASALLAD - VÄLLAGRAD PARMIGGIANO REGGIANO

CAPRINO (VEG) 165: -

GETOST (CHEVRE) - PICKLAD RÖDLÖK - FIKONVINEGRETTE - HASSELNÖTTER - RUCCOLASALLAD

JULIA 185-

SAN MARZANO TOMATSÅS - FIOR DI LATTE - SKOGSSVAMP - LIGURISKA OLIVER - KÖRSBÄRSTOMATER - LÖK - KRONÄRTSKOCKA - 30 MÅN LAGRAD PARMASKINKA SIMONINI

.. Efterrätt ..

TIRAMISÚ 110: -

SOCKERKAKA - ESPRESSO - MARSALAVIN - COGNAC - VANILJ SMAKSATT MASCARPONE - KAKAO

Vaniljdröm 110: -

EGENTILLVERKAD VANILJGLASS PÅ ÄKTA VANILJSTÅNG FRÅN MADAGASKAR - CHOKLADFLARN

PANNACOTTA 110: -

FRANGELICOPANNACOTTA MED SALTROSTADE HASSELNÖTTER OCH KROSSAD DAIM

ZABAGLIONE 110: -

JORDGUBBSSORBET - SVARTPEPPAR,ARÄNGER - ZABAGLIONE (SABAYONNE) - CHOKLADFLARN

AFFOGATTO AL CAFFÉ 95: -

KULA VANILJGLASS FRÄNK I ESPRESSOKAFFE - VISPAD GRÄDDE - KAKAO

SORBETTO 110: -

HUSETS SORBET MED BUBBLANDE SPUMANTE PROSECCO

TARTUFO 35: -

HEMGJORD CHOKLADPRALIN

LITEN OSTBRICKA 150: -

URVAL AV ITALIENSKA OSTAR MED FIKONMARMELAD OCH FRÖKNÄCKE

.. Barnmeny ..

BARN HAMBURGARE 85: -

HÖGREVSBURGARE BRIOSCH BRÖD POMMES FRITES KETCHUP

AMERIKANSKA PANNKAKOR 85: -

AMERIKANSKA PANNKAKOR JORDGUBBSSYLT VISPAD GRÄDDE

CARBONARA 85: -

MAFALDINE GRÄDDE BACON LÖK PARMESAN OST