.. STÖRRE SÄLLSKAP ..

 

Vid bokning av 8 personer eller fler rekommenderar vi att ni förbokar mat från vår A la Carte meny för bästa upplevelse. Vi har även veganska alternativ. Fråga oss för mer info. 

 

Vi önskar er förbeställning av meny senast två dagar innan er ankomst. Nedan kommer ett förslag som vi har komponerat. 

Varmt välkomna!

 

FÖRRÄTT

BRUSCHETTA ALLA caprese

ROSTAT LANTBRÖD - TÄRNADE TOMATER - BASILIKA - VITLÖK - XVIRGIN OLIVOLJA  - BUFFELMOZZARELLA

TOASTED BREAD - TOMATOES  - XVIRGIN OLIVE OIL - FRESH BASIL - GARLIC  - BUFFALOMOZZARELLA

 

VARMRÄTT

BISTECCA DI VITELLO (KALVENTRECÔTÉ)

GRILLAD KALVENTRECÔTÉ FRÅN SVENSKA GÅRDAR - 

TRYFFELSÅS PÅ SVART ALBATRYFFEL - KRISPIGA ROTFRUKTER - CONFITERADE SMÅTOMATER - POTATIS OCH PARMESANTERRIN

GRILLED VEAL RIB EYE FROM SWEDISH FARMS - TRUFFLE SAUCE WITH BLACK ALBA TRUFFLE - CONFIT TOMATOES - POTATO AND PARMESANTERRIN

Alternativt 

SALMERINO ALPINUS (FJÄLLRÖDINFILÉ)

SMÖRSTEKT FJÄLLRÖDINGFILÉ - VITVINSSKUM - PICKLAD BLOMKÅL -  

HUMMER OCH SAFFRANSAIOLI - potatismousseline

BUTTERFRIED ARTIC CHAR - FOAMED WHITE WINE SAUCE - PICKLED CAULIFLOWER

LOBSTER AND SAFFRON AIOLI - FRESH DILL - VIRGIN OLIVEOIL - POTATO PURÉE  


ALTERNATIVT

 

RISOTTO CON FUNGHI PORCINI (VEGETARISK)

KRÄMIG RISOTTO MED karljohansvamp - skogssvamp - smör - BULJONG - svart albatryffel - LAGRAD PARMIGGIANO REGGIANO

A CREAMY RISOTTO WITH PORCINO MUSHROOMS - BUTTER - STOCK - black alba truffle - 

aged PARMIGGIANO REGGIANO 

 

DESSERT

TIRAMISU (DOLCi)

SOCKERKAKA - ESPRESSO - MARSALAVIN - COGNAC - 

VANILJ SMAKSATT MASCARPONE - KAKAO

ITALIAN CAKE WITH ESPRESSO  - MARSALA WINE -  COGNAC - 

VANILLA FLAVORED MASCARPONE -   CACAO POWDER

 

 

3-RÄTTERS meny 425 KR