.. STÖRRE SÄLLSKAP ..

 

Vid bokning av 8 personer eller fler rekommenderar vi att ni förbokar mat från vår A la Carte meny för bästa upplevelse. Vi har även ett vegansk alternativ. Fråga oss för mer info. 

 

Vi önskar er förbeställning av meny senast två dagar innan er ankomst. Nedan kommer ett förslag som vi har komponerat. Varmt välkomna!

 

Menu

BRUSCHETTA ALLA ROMANA  (PRIMI PIATTI)

ROSTAT LANTBRÖD - TOMATER - BASILIKA - VITLÖK - KALLPRESSAD OLIVOLJA OCH PROSCIUTTO CRUDO

TOASTED BREAD - DICED TOMATOES - VIRGIN OLIVE OIL - FRESH BASIL - GARLIC AND PROSCIUTTO CRUDO

 

VITELLO E CARCIOFI CROCCANTE (secondi PIATTI)

UTBANKAD KALVYTTERFILÉ FYLLD MED FÄRSKOSTRÖRA (MASCARPONE - RICOTTA- FÄRSKA ÖRTER) - KRYDDIG TOMAT OCH BASILIKASÅS - FRASIG KRONÄRTSKOCKA - POTATISSUFFLÉ MED MUSKOTNÖT - SMÖR - HAVSSALT

POUNDED VEAL FILLED WITH (MASCARPONE - RICOTTA - FRESH HERBS) - TOMATO AND BASILSAUCE - CRISP ARTICHOKE - POTATOSUFFLÉ WITH NUTMEG - SEA SALT - BUTTER


Alternativt

 

SALMERINO ALPINUS (SECONDI PIATTI)

SMÖRSTEKT RÖDINGFILÉ - HUMMERSKUM - RÅHYVLAD FÄNKÅL - BLOMKÅL - LEN POTATISPURÉ MED BRYNT SMÖR OCH HASSELNÖTTER FRÅN PIEMONTE

BUTTERFRIED ARTIC CHAR - LOBSTER SAUCE - FENNEL - CAULIFLOWER - SMOOTH POTATOPURÉ WITH BROWN BUTTER AND HAZELNUTS FROM PIEMONTE


ALTERNATIVT

 

RISOTTO CON FUNGHI PORCINI (VEGETARISK) (SECONDI PIATTI)

KRÄMIG RISOTTO MED SMÖRSTEKT SKOGSSVAMP OCH PORTABELLOSVAMP - VITLÖK - BULJONG - TRYFFELOLJA - LAGRAD PARMIGGIANO REGGIANO - SVART TRYFFEL FRÅN NORRA ITALIEN

A CREAMY RISOTTO WITH PORCINO MUSHROOMS - GARLIC - BUTTER - STOCK - TRUFFLE OIL - 

PARMIGGIANO REGGIANO - BLACK TRUFFLE FROM NORTHERN ITALY

 

TIRAMISU  (DOLCE)

VILLA ROMANAS HEMGJORDA TÅRTA - ESPRESSO - MARSALAVIN - COGNAC - VANILJ SMAKSATT MASCARPONE - KAKAO

ITALIAN CAKE WITH ESPRESSO - MARSALA WINE - COGNAC - VANILLA FLAVOURED MASCARPONE - CACAO POWDER

 

 

425 KR