.. NYÅRSUPÉ  ..

 

fira in det nya året med oss. Vi öppnar kl 16 för de som vill ha en tidig middag. 


FÖR DE SOM BOKAR Sista SITTNINGEN VID 22:00 INKLUDERAS I MENYPAKETET ETT GLAS champagne vid tolvslaget OCH DÄREFTER SKÅLAR VI IN DET NYA ÅRET MED TOMTEBLOSS PÅ GAMLA TORGET. VARMT VÄLKOMNA MED ER BOKNING. 


FÖRRÄTT

TOAST SVEZIA

SMÖRSTEKT TOASTSKIVA MED KRÄFTSKAGEN - STENBITSROM - DILL - 

CITRONETTE - KRISPIG VÄSTERBOTTENFLARN 

BUTTERFRIED SWEDISH TOAST - CRAYFISH SKAGEN - ROE - DILL - LEMON OIL - 

CRISPY VAESTERBOETTEN CHEESE

 

VARMRÄTT

FILETTO DI MANZO (ALT 1)  

GRILLAD OXFILÉ från dalsjöfors - TRYFFERAD SÅS MED SVART ALBA TRYFFEL - 

SMÖRSTEKT PORTABELLOSVAMP - confiterade små TOMATer - 

POTATIS OCH PARMESANTERRIN - FÄRSK TIMJAN

GRILLED TENDERLOIN - TRUFFLE SAUCE WITH BLACK ALBA TRUFFLE - BUTTERFRIED PORTABELLO MUSHROOM - confit TOMATOES - POTATO AND PARMESAN CAKE - FRESH THYME

SALMERINO ALPINUS (ALT 2

SMÖRSTEKT FJÄLLRÖDINGFILÉ - vitvinsSKUM - hummer och saffransaioli -  

BLOMKÅL - brynt hasselnötssmör - Potatis mousseline

BUTTER-FRIED ARTIC CHAR - FOAMED white wine SAUCE - brown butter with hazelnuts - 

CAULIFLOWER - lobster and saffron aioli - POTATO mousseline

RISOTTO CON FUNGHI PORCINI (veg/VEGAN) (ALT 3)  

KRÄMIG RISOTTO MED SKOGSSVAMP - SMÖR - BULJONG - 

LAGRAD PARMIGIANO REGGIANO - SVART TRYFFEL

A CREAMY RISOTTO WITH PORCINO MUSHROOMS - BUTTER - STOCK - 

AGED PARMIGIANO REGGIANO - BLACK TRUFFLE 


DESSERT

vaniljPANNACOTTA

VANILJPANNACOTTA PÅ ÄKTA TAHITI-VANILJ STÄNGER - karamelliserade CONFERENCE PÄRON MED XANTÉ LIKÖR - AFTER EIGHT CHOKLAD - smulad kaka

VANILLA PANNACOTTA MADE ON GENUIN TAHITIAN VANILLA - CONFERENCE PEAR WITH 

XANTÉ LIQEUR - AFTER EIGHT CHOCOLATE - CRUSHED BISCUIT soil


3 - RÄTTER 540 KR 

2 - RÄTTER 450 KR