.. NYÅRSUPÉ  ..

 

fira in det nya året med oss. Vi öppnar kl 16 för de som vill ha en tidig middag. varmt välkomna med er bokning. 



VI BÖRJAR AFTONEN MED VISPAT ÖRTSMÖR OCH HEMBAKAD FRÖKNÄCKE. 


FÖRRÄTT

TOAST SVEZIA

SMÖRSTEKT TOASTSKIVA MED KRÄFTSKAGEN - STENBITSROM - DILL - 

CITRONETTE - KRISPIG VÄSTERBOTTENFLARN 

BUTTERFRIED SWEDISH TOAST - CRAYFISH SKAGEN - ROE - DILL - LEMON OIL - 

CRISPY VAESTERBOETTEN CHEESE

 

VARMRÄTT

FILETTO DI MANZO (ALT 1)  

GRILLAD OXFILÉ dalsjöfors - TRYFFERAD SÅS MED SVART ALBA TRYFFEL - 

SMÖRSTEKT PORTABELLOSVAMP - TORKAD TOMAT - 

POTATIS OCH PARMESANTERRIN - FÄRSK TIMJAN

GRILLED TENDERLOIN - TRUFFLE SAUCE WITH BLACK ALBA TRUFFLE - BUTTERFRIED PORTABELLO MUSHROOM - DRIED TOMATOES - POTATO AND PARMESAN CAKE - FRESH THYME

SALMERINO ALPINUS (ALT 2

SMÖRSTEKT FJÄLLRÖDINGFILÉ - vitvinsSKUM - hummer och saffransaioli -  

BLOMKÅL - brynt hasselnötssmör - Potatis mousseline

BUTTER-FRIED ARTIC CHAR - FOAMED white wine SAUCE - brown butter with hazelnuts - 

CAULIFLOWER - lobster and saffron aioli - POTATO mousseline

RISOTTO CON FUNGHI PORCINI (veg/VEGAN) (ALT 3)  

KRÄMIG RISOTTO MED SKOGSSVAMP - SMÖR - BULJONG - 

LAGRAD PARMIGIANO REGGIANO - SVART TRYFFEL

A CREAMY RISOTTO WITH PORCINO MUSHROOMS - BUTTER - STOCK - 

AGED PARMIGIANO REGGIANO - BLACK TRUFFLE 


DESSERT

SAFFRANSPANNACOTTA

SAFFRANSPANNACOTTA MED SMULAD PEPPARKAKSJORD - 

PASSIONFRUKT - BLÅBÄR - CITRONMELISS 

SAFFRON PANNACOTTA - CRUSHED SWEDISH GINGERCOOKIES - 

PASSIONFRUIT - BLUEBERRIES - LEON BALM


3- RÄTTER 540 KR

2-RÄTTER 450 KR


(VI BJUDER SÅKLART VÅRA GÄSTER PÅ KAFFE TILL DESSERT )